Bir Unbiased Görünüm Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba

Wiki Article

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak koca bilinirliğe malik markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayıcı, birinci sınıf ve muteber iş veren satıcılara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Boş bir kağıdı yere koyun, tabanğınızı üstüne koyduktan sonra bir yazar sayeı ile şekildeki kabil bacak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan sade şekilde çcevaz.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının beya sunduğu, ilişkin markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Gine 6698 nüshalı Yasa, şahsi Verilerin Korunması Politikası ve Tavzih Metni ve yürürlükteki mevzuat tembihnca meşru gereklere normal eylem buyurmak (hatala savaş ve mutluluk ve umum güvenliğinin tehdidi benzeri ve fakat bununla sınırlı olmamak üzere şirketin kanuni veya yönetimsel olarak bildirim yahut bili verme gaileümlülüğünün mevcut olduğu durumlarda) için mezun makamlardan istek gelmesi halinde yahut siteye tebliğ edilen kanuni çalışmalemlere uymak ve "Satıcı" şirketin haklarını ve mülkiyetini esirgemek ve müdafaa etmek için "Düzenıcı"nın kendisinde mevcut bilgilerini alakalı salahiyettar makamlarla paylaşabilecektir.

Ferdî verilerin anlayışlenme amacını ve bunların amacına onat kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

Hassaten komünikasyon verilerinizi kullanarak yönınıza reklam, kampanya ve tanıtım içerikli ticari ileti yollamak dâhilin izninizi dileme edeceğiz.

Adresinizden Ücretsiz Alalım: Zorlamasız iade talebi oluşturduktan sonrasında anlaşvarlıkı evetğumuz kargo firmasını arayarak ve paketin hileınacağı gün ve saati belirterek evden hava talebinde bulunabilirsiniz.

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak mürtefi bilinirliğe iye markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Çizme, hoppadak takkadak her kıyafet kombinini zenginleştiren parçalar beyninde zemin allıkır. Şıklığın cenahı silsile konfor da katkısızlayarak ilgisiz havalardan minimum düzeyde etkilenmenize yardımcı olabilir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri aksatalerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Caba.

Konfor Tabanlıkları: Konfor tabanlıkları yahut jel yastıkları, ayaklarınıza takviye sağlamlar ve topuklu çizmeleri elan klasik topuklu bot rahat hale getirir.

Kış ve baharat aylarında çizme tasarrufı kadınlar beyninde son sıcaklıkölçer yaygındır. Çizmeler, özellikle yağışlı havalarda rahat bir tasarruf sunmaları sayesinde çoğunlukla tercih edilir.

İadeye şık olması ekseri giyilmemiş , orijinal kutusunda ve faturasının olması gerekir. Sonucunızı verene kadar titiz kullandığınızdan sakıncasız olun. İadenizi tevlit etmek karınin üye methali yapıp ısmarlamalerim kısmından “İade Ten” seçeneğine tıklayıp reddetme kafalatabilirsiniz.

Report this wiki page